zogezond informatieavond voeding afvallen beweging leefstijl

Denk jij weleens: “ik zou wel wat bewuster bezig willen zijn met voeding en beweging.” maar heb je geen idee waar of hoe te beginnen? Wil jij weer lekkerder in je vel zitten en dat ene jurkje of shirt weer passen van de zomer? Of heb je al van alles geprobeerd zonder het gewenste resultaat? Wil jij d.m.v. (kleine) stappen in je leefstijl je doelen bereiken?
Kom dan op maandag 23 april om 19:30 uur naar de workshop over afvallen, gezonde voeding en beweging in buurthuis Gageldonk!

In een uurtje zal ik je vertellen hoe jij je gewenste doelen kunt bereiken. Wat is daar voor nodig vanuit jezelf en hoe kan ik jou eventueel helpen. Ik zal tips geven of gezonde en lekkere voeding, met gewone producten uit de supermarkt. Maar ook tips om bewegen weer leuk te vinden, passend in jouw leven. Uiteraard kun jij ook alles vragen wat je maar wilt.

Iedereen die komt, krijgt na afloop naar keuze een handig eetmaatje, beweegplanner of een weekplanner kado. En je kan proeven van een gezond en overheerlijk tussendoortje.

Aanmelden is niet nodig, je kunt binnenlopen vanaf 19 uur. De koffie en thee staan klaar!