Wil je gewicht verliezen, slanker worden, of gewoonweg lekkerder in je vel zitten?

Misschien heb je al vaak zelf geprobeerd om af te vallen en liep het steeds weer uit op een mislukking, of kwam je na een tijdje toch weer aan.
Heb je al vaak het voornemen gehad om wat aan je gewicht te doen maar nooit doorgezet omdat je geen idee hebt hoe en waar je moet beginnen?

Als geregistreerd BGN gewichtsconsulente help ik jou je doel te bereiken, met blijvende resultaten! Juist omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) heb jij de zekerheid dat ik je op een verantwoorde manier begeleid bij het afvallen en dat ik mij regelmatig laat bijscholen op het gebied van voeding en gezondheid.

De voordelen van de BGN-gewichtsconsulent op een rij

Gewoon
gezonde voeding

Advies
op maat

Gediplomeerde
professional

Kennis
op peil

Geen
afslanksupplementen

In de buurt

Zonder
doorverwijzing

Vanwege mijn wetenschappelijke achtergrond ben ik niet zo gevoelig voor hypes en trends op het gebied van voeding, gezondheid en diëten. Daarnaast werk ik volgens de richtlijnen van de BGN en het Voedingscentrum. Hierdoor zijn mijn adviezen goed onderbouwd. Niet gebaseerd op de laatste gezondheidshypes, maar gedegen tips en adviezen waar jij iets aan hebt en garant staan voor succes.

Dus: geen streng dieet van rijstwafels en bleekselderij, maar wel genieten van lekkere gerechten. Deze zijn geheel op jouw smaak en situatie toegepast. Daarnaast gaan we ook kijken of extra beweging jou nog sneller helpt om je doel(en) te bereiken.

Hoe we dit gaan doen? Samen! Jij doet een deel en ik doe een deel. Want twee weten en kunnen meer dan één. Hoe ik precies te werk ga, kun je lezen bij mijn werkwijze.