Je sportprestaties hangen niet alleen af van je trainingen en herstel, maar ook van je voeding. Denk hierbij aan wat je eet en drinkt voor, tijdens en na het sporten. Maar niet alleen wat je eet en drinkt, ook de hoeveelheid en het moment waarop je eet en drinkt dragen bij aan het niveau van je sportprestaties.

Wil je weten of en hoe jouw voedingspatroon van invloed is op jouw sportprestaties? Heb je het idee dat je nog niet het beste uit jezelf haalt bij je sport? Of zou je graag wat sneller willen herstellen na het sporten?

Als gediplomeerd Adviseur Sport & Voeding kan ik je adviseren wat voor jou de beste voeding is voor optimale sportresultaten. Het maakt daarbij niet uit of je een fanatiek hardloper bent, voetbalt met twee keer per week training en ieder weekend een wedstrijd, of dat je drie keer in de week naar een groepsles of het krachthonk van de sportschool gaat. Samen kijken we naar jouw huidige sport- en voedingspatroon en kijken we hoe we jouw prestaties kunnen verbeteren door middel van een voor jou op maat gemaakt voedingsplan.

Je gaat hierdoor betere sportresultaten behalen. Je wordt sterker, beter en sneller. Je herstelt sneller na een training of wedstrijd. Kortom: je haalt het beste uit jezelf, zònder voedingssupplementen maar mèt gezonde voeding.

Hoe we dit gaan doen? Samen! Jij doet een deel en ik doe een deel. Want twee weten en kunnen meer dan één. Samen kijken we naar de do’s en don’ts. We kijken of het bij een eenmalig adviesconsult blijft, of dat het wellicht beter is als je een aantal gesprekken (coaching en advies) krijgt met daarbij adviezen over voeding en leefstijl.

Om jou zo goed mogelijk advies te kunnen geven, houden we eerst een intakegesprek. Hierin vertel jij alles over onder andere je sport en je voeding voor, tijdens en na het sporten. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Na dit intakegesprek volgt er een adviesconsult van ongeveer 60 minuten, waarin ik jou vertel wat je kan aanpassen in je huidige voedingspatroon om beter te kunnen presteren. Deze twee gesprekken samen kosten €160,-. Dit is inclusief een kennismakingsgesprek op een eerder moment van ongeveer 20 minuten. Wil je gedurende een langere periode advies van mij, dan kun je ook kiezen voor een van de door mij aangeboden pakketten.