• Kennismakingsgesprek (20-30 min. – telefonisch of face-to-face) – gratis
  • Intakegesprek (90 min.) – €85
  • Adviesconsult (60 min.) – €60
  • Vervolgconsult (30-45 min.) – €35
  • Meet- en weegconsult (15 min.) – €17,50*
  • Sportvoedingsadvies: Intakegesprek + Adviesconsult – €160

*Het meet- en weegconsult maakt onderdeel uit van alle door mij aangeboden pakketten zoals hieronder beschreven en vindt plaats tijdens het intakegesprek en de vervolgconsulten. De prijs zoals hierboven vermeld, geldt voor een los meet- en weegconsult.

Pakketten:

Pakket A

Bespaar 7,5%

intakegesprek + 1 adviesconsult + 3 vervolgconsulten

€232,50
Pakket B

Bespaar 10%

intakegesprek + 1 adviesconsult + 6 vervolgconsulten

€320
Pakket C

Bespaar 15%

intakegesprek + 1 adviesconsult + 9 vervolgconsulten

€390

Alle tarieven zijn incl. BTW en op basis van bezoek aan het bezoekadres van ZóGezond.
Wil je liever dat ik bij je thuis langs kom? Dat doe ik met alle plezier! Hier komen echter wel wat kosten bij, afhankelijk van waar je woont. Weten wat de kosten zijn? Neem contact met me op en ik zal het je vertellen!

Enthousiast geworden en wil je met mij aan de slag om  weer helemaal Gezond te worden? Neem dan snel contact op! Eerst meer weten wat het verschil is tussen een intakegesprek, adviesconsult en vervolgconsult? Lees meer hierover bij mijn werkwijze.

Direct afspraak maken

Vergoeding zorgverzekering:

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Dit kost je dus geen eigen risico.
Kijk via onderstaande linkjes of jouw zorgverzekering een aanvullende vergoeding biedt voor begeleiding door een gewichtsconsulent.
Tip: check beide overzichten want ze komen niet geheel overeen:

Home-made tussendoortjes:

Wist je dat ik de tussendoortjes ook op bestelling bak? De bananenbroden heb ik vaak wel op voorraad, de andere tussendoortjes bak ik voor je als je het nodig hebt. Neem dus snel contact op als je iets lekkers en gezonds wilt! Bij home-made tussendoortjes staat alles wat ik in opdracht bak.