De feestdagen zijn in volle aantocht. In september lagen de winkels al weer vol met pepernoten, gevulde speculaas en chocoladeletters. De tuincentra hebben hun kerstafdeling ook al een paar maanden op orde. En Sinterklaas is het land nog niet uit of de Kerstman staat vanaf begin december al weer klaar met kerstkransjes van koek of chocolade. En vergeet vooral de oliebollen en appelbeignets met Oud & Nieuw niet!
Kortom: de feestdagen gaan vaak gepaard met lekker eten. Vaak is dat niet het meest gezonde, en dan ook nog vaak meer dan je normaal eet. Zo zitten er na verloop toch weer ongemerkt wat kilootjes aan en zit de broek wat strakker dan je zou willen.

Ik begeleid personen die graag wat gewicht kwijt willen en/of lekkerder in hun vel willen komen zitten. Voeding is hierbij het belangrijkste, maar ook beweging wordt zeker niet vergeten. De periode naar de feestdagen toe is voor veel mensen de uitgesproken tijd om onder begeleiding nog wat gewicht kwijt te raken om in de perfecte feestoutfit te verschijnen aan het kerstdiner. Ik help je graag met tips, trucs en adviezen om bewuste keuzes te maken, zowel in de periode voorafgaand aan, als tijdens de feestdagen. Zo kun je volop genieten van lekker eten, zonder direct weer aan te komen of je schuldig te voelen.
Omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de begeleiding. Ideaal dus om nog snel gebruik van te maken voor het einde van het jaar!

Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden en ik vertel je graag meer.

Oja, ik heb op website een overheerlijk recept staan van een speculaascake. Een stuk verantwoorder dan de klassieke gevulde speculaas of een zak peperneten. Maar ook van deze speculaascake kun je niet onbeperkt eten natuurlijk. Het is (helaas) geen wondermiddel, wel erg lekker en het geeft je wellicht wat minder schuldgevoel.